Bent u van plan een gebruikte auto aan te schaffen maar twijfelt u over de technische staat van de auto? Laat dan een aankoopkeuring uitvoeren!

Waarom een aankoopkeuring?
Wanneer u van plan bent een gebruikte auto te kopen dan wilt u uiteraard zekerheid over de staat van de auto. Is de auto de juiste keuze en kunt u veilig de weg op met uw auto? U moet er niet aan denken dat u een auto koopt met verborgen gebreken, met een teruggedraaide kilometerstand of met een onbekende onderhoudshistorie! Om zekerheid over de staat van de auto te verkrijgen is het verstandig de Vakgarage aankoopkeuring te laten uitvoeren. Dit kunt u zelf laten doen, maar u kunt ook de verkoper er om vragen. Overigens komen alle merken in aanmerking voor een aankoopkeuring.


De Vakgarage aankoopkeuring is een zeer uitgebreide keuring die door een gediplomeerde Keurmeester wordt uitgevoerd. Als Vakgarage zijn wij RDW erkent, BOVAG lid en beschikken over alle noodzakelijke moderne apparatuur om de keuring uit te voeren. Hiermee heeft u een betrouwbaar, onafhankelijk en deskundig kwaliteitsoordeel over de staat van de auto. Naast de technische staat van de auto krijgt u informatie over de juistheid van de kilometerhistorie of de auto een onbekende onderhoudshistorie heeft of misschien wel geïmporteerd is. De aankoopkeuring verschaft een onafhankelijk en betrouwbaar inzicht in de auto die u op het oog heeft. Hiermee bent u in staat te bepalen of de koop verstandig is of niet. In de meeste gevallen kunt u het keuringsrapport gebruiken om de prijs verder uit te onderhandelen of noodzakelijk onderhoud vooraf te laten uitvoeren.


Wat kost de aankoopkeuring?
De aankoopkeuring kost tijdelijk € 149,00 (normaal € 199,00). Hiervoor wordt de auto zeer uitgebreid gekeurd en er zijn geen extra of verborgen kosten aan de keuring verbonden. U ontvangt een afschrift van het keuringsrapport en een toelichting hierop.

 

Meer informatie of een afspraak inplannen? Neem contact met ons op via 0495-536575 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vakgarage Kampershoek

De 10 sterke punten van Vakgarage

 

  • Altijd een persoonlijke benadering
  • Een exacte prijsopgave vooraf
  • Uitsluitend kwaliteitsonderdelen
  • Lid van de Bovag
  • Apk keuringsinstantie
  • VAKPlan gecertificeerd
  • Vakmensen werken aan uw auto
  • Bij meerwerk altijd overleg met de klant
  • Wij zorgen dat u mobiel blijft

Bovag NDA nijskens

    Erkend duurzaam